HaleyDewit Club
gabung
Fanpop
New Post
Explore Fanpop
added by GirlySpunk
added by twilighter4evr
Source: me ♥
James Gandolfini en Cory Monteith zijn twee mobil van, van de vijf overleden artiesten die zondag worden geëerd bij de Primetime Emmy Awards. Naast de twee acteurs wordt volgens entertainmenttijdschrift The Hollywood Reporter extra aandacht geschonken aan actrice Jean Stapleton, producent David Goldberg en acteur Jonathan Winters. Allen overleden het afgelopen jaar. The Sopranos-actrice Edie Falco doet tijdens de ceremonie een verhaal over haar ex-collega Gandolfini, terwijl Michael J. rubah, fox Familie Ties-producent Goldberg eert. Glee-actrice Jane Lynch praat over Cory Monteith en Rob Reiner herdenkt Stapleton....
continue reading...
added by HaleyDewit
Source: google
added by HaleyDewit
Source: google
oleh PopCandiesTV
video
the vampire diaries
ian somerhalder
video
zonde
vd
zendtijd
added by flowerdrop
Source: Made oleh me - flowerdrop
added by LovingLucy
Source: LovingLucy
added by LovingLucy
Source: LovingLucy
Waarschuwing: als je Zinloos GeweldiG nog niet gezien hebt, en je wilt verrast worden, is het verstandig dit niet te lezen, want er staan heel wat details in.

Mijn excuses voor eventuele spelling en/of grammaticafouten.


Intro:

Zinloos GeweldiG. Geef toe, de titel alleen al spreekt aan. Lieven Scheire komt als eerste het podium op en begroet het publiek op een ietwat kinderlijke manier, wat meteen voor een gelaten sfeer zorgt. De oorsprong mobil van, van de naam Neveneffecten is weliswaar op het internet te vinden, maar het klinkt allemaal veel interessanter, als het uit Lievens mond komt. Ook omdat je op...
continue reading...
added by HaleyDewit
Source: google
added by flowerdrop
Source: edited oleh flowerdrop
video
maître gims
est-ce que tu m'aimes
lyrics
added by flowerdrop
Source: edited oleh flowerdrop
added by flowerdrop
Source: oleh me - flowerdrop
added by HaleyDewit
Broederlijk Delen heeft voor zijn 50ste verjaardag een veilingsite gelanceerd waar geboden kan worden op een of andere ervaring met een bekende Vlaming, bijvoorbeeld op een picknick met Peter mobil van, van De Veire. De opbrengst gaat naar de campagne "Maak ons overbodig", waarmee Broederlijk Delen mensen in het Zuiden helpt hun eigen plannen uit te voeren in de strijd tegen armoede en onrecht.

Enkele mobil van, van de ruim vijftig ervaringen met BV's werden al geveild, liet de ngo donderdag weten. Zo bracht een verhaaltje voor het slapengaan met actrice Maaike Cafmeyer 601 euro op.
Op www.maakonsoverbodig.be kan momenteel nog geboden worden op "Deel Vlaanderen Vakantieland met Erika mobil van, van Tielen", "Deel de keuken met Jeroen Meus", "Deel de backstage met Philippe Geubels" en "Deel de werkvloer met Roos mobil van, van Acker". In de toekomst komen daar nog heel wat ervaringen met BV's bij, waaronder "Deel je naam met een personage uit een boek mobil van, van Marc De Bel". De veiling loopt nog tot 24 april. (Belga / LEE)
video
zonde
vd
zendtijd